LIVESTREAM

De beelden inflight in jouw livestream!

Heb jij een livestream op de planning maar wil je ook van die statische beelden af? Dan leveren wij de meest dynamische realtime dronebeelden die in jouw livestream direct getoond kunnen worden. 

ACTIONSPORTS

De veste beelden tijdens jouw actiesport!

FPV is de beste manier om jouw actiesport dynamisch weer te geven! Altijd al mee willen vliegen tijdens jouw autorace, motorcross wedstrijd of snowboard event? Niets is ClipChasers te gek!

INDOOR

De gaafste fly-through indoor dronebeelden!

Jouw locatie, productieproces of indoor-activiteit tof in beeld brengen? Naadloos brengen wij buiten en binnenbeelden samen in de gaafste singleshot FPV beelden.

FESTIVALS

Artiesten, Events en Festivals indrukwekkend in beeld!

De gaafste FPV dronetechnieken om jouw artiesten en de sfeer op jullie festival of event in beeld te brengen! Dit als extensie op jullie mediateam op de grond of livefeed voor de VJ.

ClipChasers staat klaar om op te stijgen!

Vliegen wij er samen op uit?

Prettig kennis te maken! Wij zijn ClipChasers en wij vliegen er graag samen op uit om de tofste content te creëren. Dit doen wij voor rechtstreeks voor bedrijven, merken, en natuurlijk voor Creative Agency’s. 

Tofste content is voor iedereen anders en daarom houden wij van een persoonlijke aanpak. Tijdens ons kopje koffie en persoonlijke kennismaking bespreken wij graag de mogelijkheden en werken wij deze uit in een persoonlijk vluchtplan.

Dus… heb jij hierboven iets tofst gezien en wil jij weten of dat voor jouw concept ook mogelijk is? Boek dan direct een vliegticket naar het kennismakingsgesprek. Dan vliegen wij er binnenkort misschien samen op uit!

De hoogvliegers

De meest toffe creaties zijn mogelijk met ClipChasers
Van singleshot, highspeed of actionsports tot indoor, makelaarsvideo of fabrieksprocessen!
The sky is the limit!
WAT WE VOOR ANDEREN DEDEN?

DIT IS HET RESULTAAT!

0%

AWESOMENESS content!

0

hoogtepunten aan klanten geleverd

0km

soldeertin verbrand!

0

drones in onze luchtvloot

Neem contact op